Media-arena

+32 2 883 75 16

Are you ready to discover the next level

Het gaat niet om studio's of faciliteiten
Het draait om jou, jouw evenement en jouw content

Welkom in de wereld van eindeloze mogelijkheden: Media Arena! Deze gloednieuwe, innovatieve locatie voor evenementen en contentproductie ligt vlakbij Brussel en is speciaal ontworpen voor gedurfde contentmakers en eventorganisatoren die nieuwe horizonten willen verkennen.

Met een overvloed aan studio opties om uit te kiezen, waaronder virtuele evenementenruimtes, podcaststudio's en top-notch videoproductiefaciliteiten, heb je alles in handen om iets onvergetelijks te creëren. Onze hybride ruimtes bieden bovendien de perfecte balans tussen fysieke en virtuele mogelijkheden, zodat je je publiek op beide manieren kan bereiken.

Klaar om jouw evenementen en audiovisuele contentproducties naar een hoger niveau te tillen? Kom naar Media Arena en ontdek een wereld vol mogelijkheden!

Join the tour

State-of-the-art faciliteiten

Studio 1

The Arena

Een fysiek, hybride of virtueel event ... Ons vlaggenschip, The Arena, biedt alle mogelijkheden, met een live publiek van max. 250 personen in de studio, en een onbeperkt aantal virtuele deelnemers.

Studio 2

The Loft

The Loft is een warme en gezellige virtuele setting of televisiedecor met zowel een tafelopstelling als een salonopstelling. En, last but not least, een echte retro radio.

Studio 3

The Block

Of je nu een video opname, een live webinar of een podcast in gedachten hebt, The Block is multifunctioneel en biedt alle mogelijkheden. En misschien nog wel veel meer.

Studio 4

The Greenroom

Een presentatie in de woestijn, op de maan of voor de Eifeltoren? In The Greenroom vervangen we de groene achtergrond in een vingerknip door de achtergrond van jouw keuze.

Registratie & ontvangst

The Entrance

Registratie- en ontvangstmogelijkheden horen bij een hybride en/of fysiek event. Gasten, sprekers, artiesten, ... ze verdienen allemaal een gepaste ontvangst bij aankomst in Media Arena.

Netwerken & ontmoeten

The Foyer

Netwerken, contacten leggen en relaties opbouwen onder het genot van een hapje en een drankje, daar is The Foyer (en de uitbreiding) voor. Een receptie, ontbijt, lunch of diner: alles is mogelijk.

Meeting room

The Level

Meeting room The Level is de ideale setting voor vergaderingen tot 16 personen en heeft verschillende multimediamogelijkheden. Koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Meeting room

The Cloud

Meeting Room The Cloud is de ideale setting voor vergaderingen tot 12 personen en heeft verschillende multimediamogelijkheden. Koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Grenzen doorbreken

Hoe het team van Media Arena je bij elke stap ondersteunt

Project management

Een zeer grondig project management zorgt voor een sterke productie. Tijdens elke stap van de productie houdt een van onze project managers je op de hoogte en up-to-date. Precies zoals je verwacht.

Empathie

We durven vanuit twee perspectieven te kijken: vanuit het oogpunt van de klant, maar ook vanuit het oogpunt van de kijker/doelpubliek. Dat is de enige manier om uitstekende resultaten te behalen.

Nuchtere mentaliteit

Geen onbegrijpelijke woorden of magische hocus pocus. In plaats daarvan mag je gewone mensentaal verwachten, zodat alle betrokkenen heel goed weten wat ze kunnen en mogen verwachten.

Welk evenement of welke audiovisuele productie heb jij in gedachten?

Ervaar Media Arena en overtuig jezelf.

Kantoren, studio's & productie

Makkelijk bereikbaar en centraal gelegen

Media Arena is gelegen op een supercentrale en hyperbereikbare plek in België, vlakbij het R0-E40 knooppunt in Groot-Bijgaarden. Daarmee zijn we ongetwijfeld jouw ideale locatie, ongeacht waar je vandaan komt. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook onze eigen ruime parkeergelegenheid. Waar wacht je nog op? Laten we samen jouw volgende succesvolle event of videoproductie creëren in Media Arena!

Z1 Researchpark 30, 1731 Zellik (Asse), België

Telefoon: +32 (0)2 883 75 16

Wil je de magie zelf beleven?

Contacteer Media Arena