Media-arena

+32 2 883 75 16

EVENEMENTENPRODUCTIE

Persoonlijke evenementen

Hoewel Media Arena zich voornamelijk richt op hybride en virtuele evenementen, zijn 100% fysieke evenementen ook mogelijk.

Onze ultramoderne evenementstudio 'The Arena' biedt plaats aan maximaal 250 fysieke deelnemers (of 206 bij opname en/of live streaming). Of je nu een conferentie, seminar of productlancering plant, deze evenementstudio biedt de perfecte setting om je publiek te betrekken en contact te maken.

Maar dat is nog niet alles. Media Arena beschikt ook over een stijlvolle en gezellige foyer, compleet met eet- en drinkgelegenheden, waardoor het de ideale ruimte is om te netwerken en te socializen voor en na je evenement. En met de uitbreiding verwelkom je zelfs meer gasten. Of je organiseert een aansluitende lezing. Daarnaast hebben we twee volledig uitgeruste vergaderzalen die perfect zijn voor kleinere bijeenkomsten, brainstormsessies en workshops.

Bij Media Arena zijn we trots op het leveren van een eersteklas evenementervaring, compleet met de nieuwste technologie en voorzieningen om ervoor te zorgen dat je evenement soepel verloopt. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van je evenement, van begin tot eind.

Ontvang je liever in-persoon deelnemers EN virtuele deelnemers?

Waar evenementen tot leven komen

Bekijk onze locaties voor persoonlijke evenementen

Studio 1

The Arena

Een fysiek, hybride of virtueel event ... Ons vlaggenschip, The Arena, biedt alle mogelijkheden, met een live publiek van max. 250 personen in de studio, en een onbeperkt aantal virtuele deelnemers.

Netwerken & ontmoeten

The Foyer

Netwerken, contacten leggen en relaties opbouwen onder het genot van een hapje en een drankje, daar is The Foyer (en de uitbreiding) voor. Een receptie, ontbijt, lunch of diner: alles is mogelijk.

Meeting room

The Level

Meeting room The Level is de ideale setting voor vergaderingen tot 16 personen en heeft verschillende multimediamogelijkheden. Koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Meeting room

The Cloud

Meeting Room The Cloud is de ideale setting voor vergaderingen tot 12 personen en heeft verschillende multimediamogelijkheden. Koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.