Media-arena

+32 2 883 75 16

EVENEMENTENPRODUCTIE

Virtuele evenementen

In het huidige digitale tijdperk zijn virtuele evenementen (of webinars) belangrijker dan ooit, en ons team is er om je te helpen je evenement onvergetelijk te maken. Met ultramoderne studio's en een team van experts hebben we alles wat je nodig hebt om je virtuele evenement van A tot Z te organiseren.

Bij Media Arena begrijpen we dat het plannen en uitvoeren van virtuele evenementen overweldigend kan zijn. Daarom bieden we een breed scala aan diensten, gebundeld in eenvoudige all-in pakketten, om ervoor te zorgen dat uw evenement naadloos en onvergetelijk verloopt. Of je nu een virtuele conferentie, beurs, productlancering of een ander soort virtueel evenement plant, wij hebben de expertise en middelen om er een succes van te maken.

Onze studio's zijn uitgerust met de modernste technologie om je te voorzien van beeld, geluid en licht van hoge kwaliteit. Maar wat waarschijnlijk nog belangrijker is, is dat ons team van experts bij elke stap met je samenwerkt, van het opzetten van landingspagina's en e-mailcommunicatie, over het maken van het programma en de inhoud tot het beheren van de technische aspecten van het evenement. We weten dat geen twee virtuele evenementen hetzelfde zijn en daarom bieden we flexibele pakketten om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Bij Media Arena hosten we niet alleen virtuele evenementen, we creëren ervaringen. Van interactieve functies tot gepersonaliseerde branding, wij kunnen u helpen uw virtuele evenement onvergetelijk te maken. Met onze expertise en creativiteit zal uw virtuele evenement zich onderscheiden van de massa en een blijvende indruk achterlaten op uw deelnemers.

We maken van je virtuele evenement een buitengewone ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor virtuele evenementen en hoe we je kunnen helpen een gedenkwaardig en succesvol evenement te creëren.

Verwelkom je liever virtuele EN persoonlijke deelnemers?

Waar evenementen tot leven komen

Bekijk onze virtuele evenementenlocaties

Studio 1

The Arena

Een fysiek, hybride of virtueel event ... Ons vlaggenschip, The Arena, biedt alle mogelijkheden, met een live publiek van max. 250 personen in de studio, en een onbeperkt aantal virtuele deelnemers.

Studio 2

The Loft

The Loft is een warme en gezellige virtuele setting of televisiedecor met zowel een tafelopstelling als een salonopstelling. En, last but not least, een echte retro radio.

Studio 3

The Block

Of je nu een video opname, een live webinar of een podcast in gedachten hebt, The Block is multifunctioneel en biedt alle mogelijkheden. En misschien nog wel veel meer.

Studio 4

The Greenroom

Een presentatie in de woestijn, op de maan of voor de Eifeltoren? In The Greenroom vervangen we de groene achtergrond in een vingerknip door de achtergrond van jouw keuze.