Media-arena

+32 2 883 75 16

STUDIO 1

The Arena

Stap binnen in The Arena, waar de mogelijkheden voor je volgende evenement of studio opname eindeloos zijn! Met de grootste en meest complete businessstudio van België zijn we er trots op dat we jou en jouw gasten een unieke ervaring kunnen bieden.

Vanaf het moment dat je de cirkelvormige setting binnenstapt, voel je dat je in het middelpunt van de belangstelling staat. Geavanceerde technologie en eindeloze mogelijkheden om de setting te personaliseren, maken van The Arena de perfecte locatie voor elk type evenement, zowel fysiek, virtueel als hybride.

Als gast word je dan je dan weer getrakteerd op een onvergetelijke ervaring. En als spreker zal je echt schitteren en een diepe indruk achterlaten op je publiek.

Waarom zou je genoegen nemen "gewoon", als je je evenement naar een buitengewoon niveau kunt tillen? Welkom bij The Arena, waar de mogelijkheden onbeperkt zijn!

Studio 1

Technische gegevens

WAARSCHUWING

De 3 settings kunnen extreem enthousiasme opwekken

Mogelijke bijwerkingen: high five, gejuich en staande ovaties!

Ronde tafel

Ideale opstelling voor 3 tot 6 sprekers.

Paneldiscussie

Ideale opstelling voor 4 tot 10 sprekers.

Podium

Ideale opstelling voor 3 tot 6 sprekers.

Backstage Access

Achter de magie: de making of van events bij Media Arena

Op 13 september 2022 vond in The Arena het eerste evenement plaats: de Post ESC 2022 bijeenkomst, georganiseerd door Izidok met de gewaardeerde steun van AstraZeneca.

Op 28 september 2022 verwelkomde Roularta HealthCare haar klanten voor een exclusieve kennismaking met de gloednieuwe studio's in Media Arena.