Media-arena

+32 2 883 75 16

FACILITEITEN

The Foyer

Of met andere woorden: de plek voor een hapje, een drankje en gezellige babbels.

Een evenement - of het nu fysiek, hybride of virtueel is - heeft altijd als doel om mensen te ontmoeten. Media Arena en Cmore begrijpen dit, en dus lag de integratie van een gezellige ontmoetingsruimte in Media Arena voor de hand. En met succes. Het mag duidelijk zijn: na een evenement in één van de studio's blijven mensen graag hangen in The Foyer. En wij ook.

Maar The Foyer heeft nog meer te bieden. Vanaf 2023 kan deze netwerkruimte verdubbelen in capaciteit, dankzij The Foyer Extension. Deze nieuwe faciliteit is een multifunctionele ruimte, die fysieke bijeenkomsten tot 120 personen mogelijk maakt. Of, als verlengstuk van The Foyer, om bijvoorbeeld stands van sponsoren te plaatsen of om randactiviteiten in onder te brengen.

The Foyer is een gezellige ruimte voor vele face-to-face ontmoetingen.

The Foyer

Inspirerende ontmoetingen, bruisende sfeer!

The Foyer is onze netwerk- en ontmoetingsplaats. En dat kan op vele manieren: een korte debriefing na een webinar, een receptie of walking dinner na een hybride meeting. The Foyer kan zelfs worden uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een exposantenruimte of een fysieke ontmoetingsruimte. Of een dansvloer.

COSY SALON

ONTMOETINGSRUIMTE

MOGELIJKHEID TOT UITBREIDING

The Foyer

In de praktijk

The Foyer

Waar food & drinks hand in hand gaan met boeiende ontmoetingen